Over ons

Wie zijn Wij

De Walvis is een eetcafé gevestigd in het oude centrum van het pittoreske De Rijp, Noord-Holland.

In onze zaak staan we garant voor eigengemaakte kwaliteit producten. We zijn een echt familie bedrijf met enthousiaste medewerkers.

Bij ons kunt u lekker eten & drinken voor een vriendelijke prijs. Ook hebben we een eigen rondvaart boot voor een schitterende rondvaart door de prachtige Eilandspolder, desgewenst in combinatie met een prima verzorgde lunch of diner op ons terras.

Neem gerust eens contact met ons op. Van 1 april tot half september kunt u genieten op ons gezellige terras.

HEEFT U ZELF EEN LEUK IDEE ? WE DENKEN GRÁÁG MET U MEE !!

Eetcafé De Walvis

Eetcafé De Walvis is een gezellige eetgelegenheid gelegen aan het Jan Boonplein in De Rijp, Nederland. Het café staat bekend om zijn informele sfeer en gastvrijheid, waardoor het een populaire plek is voor zowel lokale bewoners als toeristen om te genieten van een hapje en een drankje.

Het interieur van Eetcafé De Walvis is vaak warm en uitnodigend, met comfortabele zitplaatsen en een ontspannen ambiance. Het café biedt een gevarieerd menu met een mix van traditionele Nederlandse gerechten en internationale favorieten. Van hartige snacks tot stevige maaltijden, er is voor elk wat wils.

Naast het heerlijke eten staat De Walvis ook bekend om zijn selectie aan drankjes, waaronder bieren van de tap, wijnen en gedistilleerde dranken. Het vriendelijke personeel draagt bij aan de ontspannen sfeer en zorgt ervoor dat gasten zich welkom voelen.

Met zijn centrale ligging op het Jan Boonplein is Eetcafé De Walvis een uitstekende keuze voor een informele maaltijd of een ontspannen drankje tijdens een bezoek aan De Rijp. Of het nu gaat om een lunch met vrienden, een gezellig diner met het gezin of een drankje na het verkennen van de omgeving, De Walvis biedt een gezellige plek om te genieten van lekker eten en goed gezelschap.

Terug naar boven
Eetcafé De Walvis